top of page
esgbricks_om_topbanner.jpg

esgBRICKS 
- En del af Capana

Esg-BRICKS er etableret i 2023 på baggrund at en stigende markeds efterspørgsel på en ESG Rapporterings platform, der automatisere kundernes ESG Rapportering.

 

Capana udnytter sine kompetencer, oparbejdet igennem mange år ift. rapportering og digitale løsninger på Business Intelligence området, til at bygge og udvikle ESG-rapportering til såvel danske som internationale kunder i alle brancher.

Capana blev grundlagt i 2003 som et konsulentfirma med fokus på
Wholesale Billing og Business Intelligence, primært til telebranchen.

Virksomheden oplevede hurtig kraftig vækst, og i 2004 blev forretningen delt i to, under navnet Capana Group. Capana ApS, som har hovedsæde i Aalborg specialiserer sig i Business Intelligence, og Capanas Sweden som har hovedsæde i Göteborg fokuserer på Revenue Management-løsninger.

 

Capana Sweden bliver solgt til Enghouse i 2018, således at Capana i dag består af en forretning med ansatte, som har 100% fokus på Qlik baseret Business Intelligence.

esg, esg rapportering, esg-rapportering, esg betydning, esg regnskab, esg rapport, esg analyse, esg definition, nøgletal

Stifter og BI-specialist

Anders Frost

esg, esg rapportering, esg-rapportering, esg betydning, esg regnskab, esg rapport, esg analyse, esg definition, nøgletal

Capana har gennem årene bl.a hjulpet:

bottom of page